Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

UFO Τουρκία - Μαρμαράς - Το πλέον καλύτερο βίντεο (Απόδειξη) Ufo + E.B.E

Ένα από τα πιο άξια ενδιαφέροντος περιστατικά θέασης ΑΤΙΑ αφορά την περιοχή της ανατολικής μεσογείου και πιο συγκεκριμένα  γεωγραφικά στην περιοχή της  Τουρκίας. Το συγκεκριμένο περιστατικό έλαβε χώρα στην προαναφερθείσα περιοχή το έτος 2009 ενώ παρόμοια περιστατικά αναφέρονται και καταγράφονται επανειλημμένως σε προηγούμενα έτη έχοντας ως αφετηρία το 2007. Κατά την περίοδο αυτή εκθέσεις αναφέρουν Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα να έχουν αναφερθεί σε όλη την έκταση της  Τουρκίας, ενώ μια σειρά από βίντεο καταγράφηκαν από έναν κάτοικο της περιοχής, που ονομάζεται Murat Yalcin. Οι θεάσεις αυτές παρατηρήθηκαν από πολλούς κατοίκους του συγκεκριμένου χωριού για πολλές διαφορετικές ημέρες και νύχτες. Επιπροσθέτως  έχουν κατατεθεί αναφορές και από την οργάνωση SIRIUS UFO Research , η οποία είναι η κύρια οργάνωση της Τουρκίας για το θέμα των UFO (ΑΤΙΑ). 

Πρόκειτε για μια σειρά βιντεοσκοπημένων και τεκμηριωμένων θεάσεων UFO από τον 42 χρονο Yalcin Yalman, εναν νυχτοφύλακα στην Τουρκία. Ισχυρίζεται ότι σημειώθηκε μεταξύ Μαΐου και Σεπτεμβρίου 2008, ως επί το πλείστον, ενώ ο ουρανός ήταν σκούρος (20:00 μ.μ. με 05:00 π.μ.), αν και μερικά από τα βίντεο έχουν ληφθεί την αυγή, πάνω από τη Θάλασσα του Μαρμαρά.
O Yalcin Yalman, ο οποίος είχε προηγουμένως τραβήξει βίντεο UFO στην Τουρκία το 2007, μεταξύ πολλών κατοίκων, είδε ένα ή περισσότερα ΑΤΙΑ για αρκετές νύχτες κατά τη διάρκεια των μηνών Μαΐου-Σεπτεμβρίου 2008. Αυτό το βίντεο, όπως και το τελευταίο, γυρίστηκε στο Yeni Kent το βράδυ μέχρι τις πρωινές ώρες.

Οι προαναφερθέντες καταγραφές - σκηνές  δείχνουν διάφορα αντικείμενα, στρογγυλά, δισκοειδή , σε σχήμα πούρου συμπεριλαμβανομένων και σχηματισμών φώτων ,τα οποία κινούνται και αιωρούνται πάνω από τη θάλασσα. Το βίντεο καταγράφηκε με μια φωτογραφική μηχανή που έφερε προσαρμογέα ικανό για γυρίσματα 200 φορές οπτικής επίτευξης, με μεγάλο βαθμό λεπτομέρειας. Το Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συμβούλιο της Τουρκίας αλλά και το Εθνικό Αστεροσκοπείο αξιολόγησαν το βίντεο προσπαθώντας να αποδείξουν πως πρόκειται για μια ακόμα οπτική απάτη η και φάρσα , αλλά οι προσπάθειες αποδείχθηκαν ανεπιτυχείς. Η ταινία έχει μελετηθεί από εμπειρογνώμονες από την Ιαπωνία, τη Χιλή, τη Βραζιλία και τη Ρωσία. Μετά από πολλές προσπάθειες κανείς από τους παραπάνω δεν ήταν σε θέση να καταρρίψει τα βίντεο.

Το 2009 ήταν η τρίτη συνεχόμενη χρονιά εμφανίσεων. Το βίντεο λήφθηκε μεταξύ 05.13 - 05.17. Το φως προέρχεται από το φεγγάρι και δεν υπήρχαν σύννεφα στον ουρανό.
Το αντικείμενο εμφανίστηκε αρχικά στην θάλασσα του μαρμαρά στην ακτογραμμή της Τουρκίας.


"The objects in the footage have the structure of a specific material that
is definitely not made up by any kind of computer animation, balloon, prop, 
model, or special effects used for simulation in a studio."
The Science and Technology Research Board of Turkey
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΠΟ ΤΟ Επιστημονικό και Τεχνολογικό Συμβούλιο της Τουρκίας

Ο ουφολόγος Dr. Roger Leir εντάχθηκε στο πρόγραμμα κατά το δεύτερο εξάμηνο για να συζητήσουν τα καταπληκτικά ντοκουμέντα UFO που καταγράφηκαν στο Kumburgaz,Τουρκία το 2009 (παρόμοιες θεάσεις αναφέρθηκαν στην περιοχή κατά τη διάρκεια του 2007, 2008 και 2009 όπως προαναφέραμε). Ο Δρ Leir, που είχε παρουσιάσει σε ένα συνέδριο για τα ΑΤΙΑ στην Κωνσταντινούπολη, ήταν ο ίδιος και στην παρατήρηση των αντικειμένων μαζί με τους ανθρώπους που το βιντεοσκόπησαν κοντά στη θάλασσα του Μαρμαρά. Κατά την πρώτη οπτική επαφή , το σκάφος εμφανίστηκε να είναι σχήματος μπούμερανγκ, είπε, αν και αυτό που έβλεπαν θα μπορούσε να είναι ένα τμήμα ενός κυλινδρικού αντικειμένου. Σε μια πλήρης εμπρόσθια όψη, ο 200x οπτικός φακός της κάμερας συνέλαβε πολλές λεπτομέρειες, και κατά ένα περίεργο τρόπο, σε μια ανάλυση εικόνας από τον Mario Valdes της Χιλής, είναι ορατοί οι"UFO επιβαίνοντες".

Κατά τον Leir περιγράφονται οι επιβάτες να έχουν μεγάλα κεφάλια και αμυγδαλωτά μάτια. Σκέφτηκε ότι οι θεάσεις  ΑΤΙΑ σε αυτό το μέρος της Τουρκίας θα μπορούσαν να είναι τόσο διαδεδομένες, επειδή υπάρχει μεγάλη συγκέντρωση σε κοιτάσματα ουρανίου στην περιοχή, και θα μπορούσαν να σχετίζονται ακολούθως και με την πυρηνική ενέργεια. Αν και υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης στην Τουρκία σχετικά με τις θεάσεις, μερικοί έχουν αποδώσει το συμβάν σε ένα φάρο, ενός πλοίου οπού αντανακλούνται τα φώτα και άλλες παρόμοιες εξηγήσεις.Ο Leir μίλησε επίσης για το disclosure, αναφέροντας ποιες χώρες είναι πιο ανοιχτές στο θέμα, καθώς και το έργο του, την αφαίρεση ξένων εμφυτευμάτων.


Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΚΑΦΟΥΣ


Ειδικοί εξετάζοντας τα βίντεο σε μια πιο καθαρή ανάλυση και με την βοήθεια του ψηφιακού ζουμ φαίνεται καθαρά να ανοίγει κάποιο είδος καταπακτής ή παραθύρου στο οποίο είναι ορατοί δυο επιβάτες με μεγάλα μάτια και ασύμμετρα κεφάλια σε σχέση με το σώμα τους οι οποίοι μας θυμίζουν το είδος των Grey. 
Εδώ σε μια φωτογραφία βλέπουμε καθαρά την ομοιότητα μεταξύ ενός αγρογραφήματος και των εξωγήινων που εμφανίζονται στο βίντεο.



Ο Yalman προμήθευσε το Sirius UFO Space Science Research Center με περίπου δύο ώρες και τριάντα λεπτά του βίντεο από την περίοδο των τεσσάρων μηνών . Το Κέντρο πέρασε το βίντεο καρέ- καρέ και  πηρε συνεντεύξεις από ανθρώπους που ισχυρίστηκαν ότι έχουν δει ένα ή περισσότερα από τα επεισόδια . Ο πρόεδρος του UFO Research Center, Haktan Akdogan , δήλωσε ότι « μετά τη διεξαγωγή όλων των αναλύσεων καταλήξαμε στο συμπέρασμα ότι αυτό το βίντεο είναι 100 τοις εκατό γνήσιο . " Ο Akdogan είπε επίσης ότι το συμπέρασμα ότι τα αντικείμενα δείχνουν φυσικές και υλικές δομές , ενώ δεν είναι αεροπλάνα ή ελικόπτερα , ούτε είναι κάποιο είδους φαινόμενο ( δηλαδή πλανήτες , μετεωρίτες κ.λπ. .. ) , ούτε είναι το αποτέλεσμα των φυσικών ή ατμοσφαιρικων διαταραχών . Το Sirius UFO Center είναι επίσης αισιόδοξο για την υποτιθέμενη απόδειξη εξωγήινης ζωής που περιέχεται σε ορισμένα από τα βίντεο . Ο Akdogan είπε ότι , εκτός από τις μεταλλικές κατασκευές των ΑΤΙΑ , "στο close-up ορισμένων footages από τα αντικείμενα , οντότητες μπορούν να γίνουν σαφώς αντιλλειπτες ». 

Επίσης πρόσθεσε , « τώρα είναι η ώρα για τις κυβερνήσεις του κόσμου να αναγνωρίσουν την πραγματικότητα των UFO ». 

Μπορείτε να δείτε που έγινε η θέαση ΕΔΩ
location of the sight

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου