Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

6/3/2014 Πιλότος από τον πρώην γιουγκοσλαβικό Στρατό αναφέρει αναχαιτίσεις με UFO

6/3/2014 Πιλότος απο τον Γιουγκοσλαβικό Στρατό ο Suada Hamzića μοιράζετε τα απομνημονεύματά του σε ένα δικτυακό τόπο αφιερωμένο στην υποβολή εκθέσεων σχετικά με τη Σερβική Πολεμική Αεροπορία. Στην τελευταία αναφορά του γράφει για την πίστη του στην ύπαρξη των UFO, και μοιράζεται τις προσωπικές επαφές που τον έπεισαν για τα ΑΤΙΑ.  Τα απομνημονεύματα Hamzića μπορούν να βρεθούν στην ιστοσελίδα του Tango Six . Η τελευταία καταχώρηση ξεκινά με την παρατήρηση του για το θέμα UFO, και γιατί οι άνθρωποι μπορούν να διστάζουν να αναφερθούν γι 'αυτό. Ο  Hamzića λέει ότι η προσέγγιση των αρχών για το θέμα είναι γενικά συγκρατημένη, ελλιπείς, ασαφείς και μυστηριώδεις, με την τάση να περιπλέξουν κάθε περαιτέρω ορθολογική συζήτηση για τα UFO."Ωστόσο, ο ίδιος αναφέρει ότι οι αρχές στο στρατό, και ειδικότερα της αεράμυνας, δεν μπορεί να αγνοήσουν αυτό το "κάτι" που υπάρχει, γιατί πολλά από τα πιο προηγμένα μαχητικά αεροσκάφη τους δεν ήταν σε θέση να "αντιμετωπίσουν" τα άγνωστα αντικείμενα. Ο ίδιος λέει ότι αυτές οι συναντήσεις είχαν συμβεί κατ 'επανάληψη πάνω από τη νότια Αδριατική θάλασσα.
Πρώτη παρατήρηση του Hamzića ήταν την άνοιξη του 1972, νωρίς το απόγευμα. Πετούσε με ένα Mig-21 σε μια αναγνωριστική πτήση ρουτίνας στην περιοχή Delcina  όταν κλήθηκαν να ελέγξουν κάτι. Όταν πέταξαν στις συντεταγμένες είδαν ένα λαμπρό φωτεινό αντικείμενο. Ο Hamzića δεν μπορούσε να καθορίσει το ύψος του αντικειμένου, αλλά ξέρει ότι ήταν πολύ υψηλότερο από ότι ήταν. Επειδή ήταν ρουτίνας αναγνωριστική πτήση, δεν ήταν εφοδιασμένος με τον κατάλληλο εξοπλισμό για να πετάξουν σε μεγάλο υψόμετρο ή με ταχύτητα μεγαλύτερη από Mach 1.6.  
Ο Hamzića άρχισε να ανεβαίνει  για μια πιο προσεκτική ματιά αλλά το αντικείμενο πήρε μεγαλύτερες ταχύτητες. Ήταν με 1,4 Mach, και σε 13.000 μέτρα υψόμετρο, αλλά δεν μπορούσε να σιγουρευτεί για το πόσο υψηλότερα ήταν το UFO.  Θα μπορούσε να είναι και στα 17,000 ή ακόμα και στα 24.000 μέτρα. Ήταν αδύνατο να πούμε με σιγουριά. Ακριβώς τότε το αντικείμενο μετακινήθηκε προς τα δυτικά, με μείωση σε μέγεθος και φωτεινότητα, και στη συνέχεια εξαφανίστηκε. Ο Hamzića αναφέρει ότι τον εντυπωσίασε ότι το σκάφος πρέπει να κινούνταν μεταξύ 4.000 με 6.000 km  την ώρα.
Άλλη συνάντηση , ήταν στα τέλη του 1973 ή στις αρχές του 1974? Δεν μπορούσε να θυμηθεί την ακριβή ημερομηνία. Ήταν μια νυχτερινή πτήση. Μετά την εκπαίδευση ρωτήθηκε αν είχε αρκετά καύσιμα για να ελέγξει κάτι. Ο ίδιος είπε ότι όταν πήρε τις συντεταγμένες και πήγε εκεί είδε ένα λαμπερό φως. Σκέφτηκε στην αρχή ότι θα μπορούσε να είναι ένα εμπορικό αεροπλάνο, μετά από μια πιο προσεκτική ματιά, κατάλαβε ότι δεν ήταν εμπορικό αεροπλάνο. Το φως άλλαξε μεταξύ του πράσινου, κίτρινου, και "ελαφρά" μωβ. Στη συνέχεια το έχασε από τα μάτια του στα σύννεφα. Πάλι, κανείς μας  δεν ήθελε να μιλήσει για το τι είχε δει.
Ο Hamzića λέει από τότε που έφυγε από το στρατό, έμαθε από φίλους του για κυνηγητό σε παράξενα φώτα δύο φορές, μία το 2008 και μία το 2011. Και στις δύο περιπτώσεις τα αντικείμενα ξαφνικά εξαφανίστηκαν. Κάθε φορά όταν ήταν στο στρατό έβλεπε τις εκθέσεις πιλότων για να μάθη αν οι άλλοι άνθρωποι είχαν δει τα άγνωστα φώτα, αλλά οι θεάσεις δεν αναφέρθηκαν. Ο ίδιος λέει ότι ήταν σαν να μην υπήρξαν ποτέ.

HUFORC.GR 2014 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου