Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Άγνωστα εναερία ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρηθήκαν στην Ελλάδα τη περίοδο 2003- 2013

Άγνωστα εναερία ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρηθήκαν στην Ελλάδα τη περίοδο 2003- 2013 
Περίοδο δεκαετίας 2003 2013 άγνωστα εναέρια ιπτάμενα αντικείμενα που έχουν παρατηρηθεί στη  Ελλάδα (σε σχετικότητα) 
1 Σφαίρες ημέρας  κατά κανόνα χάλκινου χρώματος και διαμέτρου από 1 μέτρο μέχρι σε σχετικότητα 1,5 μέτρο. Παρατηρούνται σε ομάδες  η μεμονωμένες να αιωρούνται η να μετακινούνται  ομαδικά σε διάφορες περιοχές  και τοποθεσίες φαινομενικά χωρίς ενδιαφέρων. Αναπτύσσουν ακαριαίες ταχύτητες και δεν γίνονται αντιληπτές σε δεύτερη σάρωση σε κλασικό ραντάρ η ραντάρ αναχαίτισης στρατιωτικού τύπου Χ8.  Τα αντικείμενα αυτά είναι από τα πιο παρατηρήσιμα στη Ελλάδα.    

Σφαίρες ημέρας τύπου "Κρόνου" αντικείμενα κατά κανόνα άσημη χρώματος η χαλκού με  διάμετρο 1 έως 1,5 μέτρο. Τα αντικείμενα αυτά έχουν ένα δακτυλίδι στην περιφέρεια τους στον ίδιο χρωματισμό.  Παρατηρούνται μεμονωμένα να κινούνται με ασθενής ταχύτητες και δεν υπάρχουν αναφορές για την επιτάχυνση τους. Τα αντικείμενα αυτά παρατηρούνται ελάχιστα στην Ελλάδα.  

3 Σφαίρες νύχτας χωρίς εμφανή χαρακτηρίστηκα. Αντικείμενα λευκού ομοιόμορφου χρώματος με σχετική διάμετρο από 2 έως 3 μέτρα. Τα αντικείμενα παρατηρούνται μεμονωμένα και σπανίως με συνοδό, σε χαμηλές αποστάσεις από το έδαφος αλλά και σε μεγάλο ύψος οπού παρατηρούνται μόνο με διόπτρες από 8χ και επάνω. Τα αντικείμενα αυτά επίσης μετακινούνται σε χαμηλό ύψος με σχετικά μικρές ταχύτητες πάνω από φαινομενικά  χωρίς ενδιαφέρων περιοχές  αλλά και σε άλλες περιοχές. Έχουν παρατηρηθεί να ελίσσονται ανάμεσα σε λόφους και πάνω από ποτάμια η ρέματα η περιοχές χωρίς φαινομενικό γεωγραφικό ενδιαφέρων. Τα αντικείμενα αυτά  παρατηρούνται σπάνια να εκτελούν εναέριους ακραίους ελιγμούς χωρίς φαινομενικό λόγο.  Δεν υπάρχουν στοιχεία για ακραίες επιταχύνσεις.
Τα αντικείμενα αυτά παρατηρούνται τακτικά στην Ελλάδα.  

 Φακοειδή αντικείμενα λευκού ομοιογενούς χρώματος μήκους σε σχετικότητα 5 με 10 μέτρα. Τα αντικείμενα αυτά παρατηρούνται τουλάχιστον από τις αναφορές που υπάρχουν στο HUFORC κατά κανόνα την νύχτα. Τα αντικείμενα εντοπίζονται στον ουρανό σε χαμηλό φαινομενικά ύψος και ταχύτητας πάνω από περιοχές η φαινομενικά περιοχές χωρίς ενδιαφέρων για ελάχιστο χρόνο (λεπτά) με "αναμμένο" τον φωτισμό τους με χαμηλές ταχύτητες οπού στη συνέχεα σβήνουν τα φώτα τους. Υπάρχει  (2013 νύχτα ) αναφορά οπού αναφέρει για παρατήρηση  φακοειδούς αντικείμενου ενώ είναι σε φωτισμό να χάνετε σε μια αστραπή φωτός στον ουρανό. Επίσης έχει παρατηρηθεί το ίδιο φαινόμενο την ήμερα (σπάνια)
Τα αντικείμενα αυτά παρατηρούνται σε γενικές γραμμές τακτικά στην Ελλάδα.  

Τα αντικείμενα φαινόμενα που παρατηρήθηκαν δεν είναι προϊών φαντασίας και αφορούν πραγματικά περιστατικά, που έχουν μελετηθεί (στο μέτρο του τεχνολογικά δυνατού)  σχολαστικά και έχουν παρατηρηθεί από έμπυρους και με τεχνολογικές γνώσεις ανθρώπους.
Οι αυτόπτες μάρτυρες περιλαμβάνουν πολίτες και πιλότους της πολεμικής και πολιτικής αεροπορίας
.
ΠΗΓΗ: HUFORC.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου