Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Citizen Hearing on Disclosure

Τις τελευταίες μέρες γινόμαστε "μάρτυρες" μιας προσπάθειας άσκησης πίεσης από μέρους μιας επιτροπής , η οποία  απαρτίζεται από τα παρακάτω μέλη του κογκρέσου και της γερουσίας
Congressman Roscoe Bartlett (Rep, MD)
Congressman Merrill Cook (Rep, UT)
Congresswoman Darlene Hooley (Dem, OR)
Senator Mike Gravel (Dem/Lib, AK)
Congresswoman Carolyn Kilpatrick (Dem, MI)
Congresswoman Lynn Woolsey (Dem, CA) 
προς τις κυβερνήσεις των κρατών και κάτω από το σύνθημα "If the Congress won't do its job, the people will. - "Αν δεν κάνει το Κογκρέσο την δουλειά του, θα την κάνουν οι άνθρωποι" οδηγούμαστε ακόμα πιο κοντά στο πιο απίθανο σενάριο που έζησε ποτέ άνθρωπος. 
( http://www.citizenhearing.org/index.html )

Στο βίντεο που ακολουθεί ακούμε τον Paul Hellyer (http://www.citizenhearing.org/witnesses_paul.html) ,υπουργό εθνικής αμύνης, με έντονο και πολυετή κοινοβουλευτικό βίο στον Καναδά. Εντύπωση έχει κάνει η φράση του το 2005 "UFO's are as real as the airplanes flying overhead." ότι δηλαδή "Τα ΑΤΙΑ είναι τόσο αληθινά όσο και τα αεροπλάνα που πετάνε πάνω από το κεφάλια μας".

Πιο συγκεκριμένα τον ακούμε να μιλάει για πολλά διαφορετικά είδη εξωγήινων που συνεργάζονται εδώ και πολλά χρόνια με την κυβέρνηση της Αμερικής. Στη συνέχεια γίνεται αναφορά σε ένα μόνο είδος, το οποίο αποκαλεί "tall whites" οι οποίοι έμεναν σε στρατιωτική βάση στην Αμερική και έδιναν τεχνολογική γνώση. Ενδιαφέρον παρουσιάζει επίσης το κομμάτι της ομιλίας του, όπου επικαλούμενος έναν άλλο επιστήμονα ,παρουσιάζει τα οντά όχι ως Θεούς αλλά ως όντα που βρίσκονται πιο κοντά στην γνώση του Δημιουργού Θεού από ότι εμείς οι άνθρωποι. Κατά το τέλος της ομιλίας του αναφέρεται στο μέλλον του ανθρώπου μέσω μιας παγκόσμιας ενοποίησης που θα προωθήσει την ειρήνη και την ευημερία , κάτι το οποίο δεν θα θέλαμε να σχολιάσουμε στο παρόν άρθρο.

Δείτε το βίντεο: 




Εν κατακλείδι βλέπουμε να δημιουργούνται οι απαραίτητες προϋποθέσεις ώστε μέσω διαφόρων οργάνων, όπως η επιτροπή που βλέπουμε παραπάνω  καθώς και το United Nations Office for Outer Space Affairs ( UNOOSA ) http://www.oosa.unvienna.org/, να έρθει η ανθρωπότητα σε άμεση επαφή με τα εξωγήινα οντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου