Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Η δήλωση Μεντβέντεφ για εξωγήινους

Δείτε το βίντεο της συνέντευξης του Ρώσου Πρωθυπουργού οπού μιλάει μπροστά στις κάμερες για την ύπαρξη εξωγήινων όντων στην γη.


-->


Σχόλιο με αφορμή το παραπάνω βίντεο.

Το θέμα των U.F.O., στα ελληνικά Α.Τ.Ι.Α.,ήταν ένα θέμα που απασχολούσε στο παρελθόν λίγους σε σχέση με τον παγκόσμιο πληθυσμό, καθώς για τους περισσότερους αποτελούσε ένα ακόμα τέχνασμα επιτήδειων για να πλουτίσουν.

Ψάχνοντας για στοιχεία μέσω των οποίων θα μπορούσε να αποδείξει κάποιος αν το φαινόμενο είναι αληθινό ή αν είναι μια ακόμα απάτη αρκετοί ερευνητές οδηγήθηκαν α) από προηγούμενη, ήδη υπάρχουσα βιβλιογραφία β) από δηλώσεις κυβερνητικών στελεχών κρατών άλλα και μεγαλόβαθμων στελεχών στρατού και υπηρεσιών , οι οποίες όμως πραγματοποιούταν σε συγκεντρώσεις όπου λίγοι παρακολουθούσαν και λίγοι γνώριζαν για αυτές, γ) από μαρτυρίες ανθρώπων, τις οποίες θα μπορούσαμε να κατατάξουμε στην 1η κατηγορία δ) από θεάσεις ή κάποιο συμβάν που οι ίδιοι ή κάποιο άλλο κοντινό τους πρόσωπο βίωσαν (σπάνια περίπτωση).

Σιγά σιγά ,φτάνοντας στο σήμερα, το φαινόμενο άρχισε να αποκτά περισσότερους υποστηρικτές. Αρκετοί ενδιαφέρονται πλέον να μάθουν περί τίνος πρόκειται, και από ένα φαινόμενο που απασχολούσε ελάχιστους και το Hollywood, άρχισε να αποκτά μεγαλύτερη εμβέλεια. Ας μην ξεχνάμε πως οι θεάσεις και οι μαρτυρίες έχουν αυξηθεί πάρα πολύ σε σχέση με το παρελθόν.

Έτσι βλέπουμε την ίδια την NASA να αποκαλύπτει εικόνες από Α.Τ.Ι.Α., έχουμε μυστηριώδεις εξαφανίσεις και θανάτους ερευνητών, βλέπουμε βίντεο με περίεργους θορύβους και θεάσεις Α.Τ.Ι.Α. σε διαφορετικές τοποθεσίες, (άλλα μονταρισμένα και άλλα γνήσια), βλέπουμε κυβερνήσεις όπως αυτή της Μεγάλης Βρετανίας να δημοσιεύουν στο διαδίκτυο μαρτυρίες και θεάσεις από στελέχη στρατού , βλέπουμε ακόμα, με πρόσφατο παράδειγμα αυτό του Ρώσου πρωθυπουργού Dmitry Medvedev, να ομολογούν μπροστά στην κάμερα ,ηγέτες κρατών, για την ύπαρξη άλλων όντων στη Γη!!! πέρα από τους ανθρώπους και τα άλλα γνωστά όντα(Δεν νομίζουμε  ο Ρώσος πρωθυπουργός να είναι χαζός, ούτε να ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ,ούτε πως αγνοούσε το γεγονός ότι καταγραφόταν ο ίδιος και η ομιλία του από κάμερες).

Το ερώτημα που θα μπορούσαμε να θέσουμε εδώ είναι γιατί τώρα ; Για ποιο λόγο αυτές οι αποκαλύψεις; Μας προετοιμάζουν έμμεσα για κάτι το οποίο κρατούσαν μυστικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου