Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Αυξημένες φέτος οι καταγραφές UFO

Σύμφωνα με τους Τούρκους ερευνητές του Sirius UFO Space Sciences Research Center, το 2012 χαρακτηρίζεται χρονιά εμφανίσεων άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενων αντικειμένων και στη γείτονα Τουρκία.

Σύμφωνα με τους ''Sirius'' τα τελευταία 10 χρόνια οι παρατηρήσεις δείχνουν αύξηση περίπου 15-20%, με το 2012 να είναι 60% υψηλότερο από τις άλλες χρονιές. Κυρίως, οι αναφορές Απριλίου 2012 - Σεπτεμβρίου 2012 έφτασαν τις 3262 με πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο, μία αυξημένη περίοδος αντίστοιχη με την δική μας, που είχαμε πλήθος καταγραφών σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα!

Αν και τα περισσότερα περιστατικά χαρακτηρίστηκαν από την ίδια την ομάδα των ''Sirius'' ότι ήταν παραπλανητικά (δορυφόροι, ο πλανήτης Αφροδίτη, Κινέζικα φανάρια, φωτομοντάζ, αντανακλάσεις φωτός), παρέμειναν αδιευκρίνιστα 92 περιστατικά στις περιοχές των, Αττάλεια, Αλάνια, Φέτιγιε, Στρατός, Προύσα, Samsun, Άγκυρα, Σμύρνη, Έφεσο και στα περίχωρα των, Aksaray, Κωνσταντινούπολη, Σμύρνη, Bolu, Ντενιζλί, Kayseri, Σίβας, Νεβσεχίρ, Konya, Αδριανούπολη, Εσκισεχίρ και Αϊβαλί.


Πηγή : ufotruth-gr.blogspot.gr

3 σχόλια:

  1. Η αρχική πηγή του κειμένου είναι η ιστοσελίδα UFO's & Aliens Truth (Greek community) και το άρθρο προέρχεται από το link: http://ufotruth-gr.blogspot.gr/2012/10/ufo.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε κυριε "ανώνυμε". Η πηγη απο την οποια αντληθηκε το περιεχομενο της αναρτησης ειναι η εξης http://www.newsnow.gr/article/250842/afximenes-fetos-oi-katagrafes-UFO-kai-stin-tourkia.html οποτε αυτο που ισχυρίζεσαι δεν μας αφορα

      Διαγραφή
    2. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΠΗΓΗ.ΟΤΑΝ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΤΕ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙ Η ΑΡΧΙΚΗ ΠΗΓΗ ΚΑΘΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΠΗΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΕΙ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.

      Διαγραφή