Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

UFO καταγράφεται πάνω απο το Illinois


-->
Κάτοικοι στο νότιο Illinois αναφέρουν πως κάτι περίεργο πλανάται στον ουρανό τις τελευταίες ημέρες και κανείς δεν ξέρει τι είναι. Έχουμε εικόνες των "φώτων" από μια τοπική εφημερίδα, ο οποίες φέρνουν στο μυαλό την ταινία "Στενές Επαφές Τρίτου Τύπου". Υπάρχουν δε ισχυρισμοί πολλών πως έχουν όντως δει τα άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα στην περιοχή.


Πολλοί μιλούν για ένα μεγάλο "φως" με άλλα τέσσερα περιστρεφόμενα φώτα γύρω του. Άλλοι ισχυρίζονται πως πρόκειται για ένα μονό "φως" αρκετά φωτεινό , άλλοι αναφέρουν πως ήταν χρώματος κόκκινου, πράσινου, κίτρινου και ροζ το οποίο περιστρεφόταν τριγύρω στην περιοχή.

Μάρτυρες δηλώνουν στο κανάλι Fox 2 πως το "φως" ήταν πολύ μεγαλύτερο και από έναν πλανήτη, αλλά σίγουρα δεν ήταν το φεγγάρι. Οι Judy και Jim Rachell ,ζευγάρι στο οποίο ζει στο Freeburg, Illinois, δήλωσαν πως είδαν για πρώτη φορά φώτα αγνώστων αντικειμένων πίσω στις αρχές Οκτωβρίου. Η Judy δηλώνει, "Φαινόταν σαν τον ήλιο που είχε συρρικνωθεί στο μέγεθος μιας μπάλας ποδοσφαίρου."
Η ίδια είχε αναφέρει το αρχικό συμβάν και στον σύζυγό της, ο οποίος δικαιολογημένα ήταν δύσπιστος . Ο ίδιος δηλώνει, «Με σήκωσε από το κρεβάτι και με οδήγησε στο παράθυρο όπου και το είδα!!!"

Η αστυνομία της περιοχής απάντησε με μια έκθεση του φαινομένου, την Τρίτη. Αναφέρει ότι είδε τα "φώτα", πραγματοποίησε ορισμένες περιπολίες στην περιοχή, αλλά με την απουσία του παρόντος κίνδυνου, επέστρεψε στις αρχικές της θέσεις.
Η αεροπορική βάση της περιοχής δήλωσε πως δεν έγινε αισθητή η παρουσία των "φώτων" από την ίδια με αποτέλεσμα να μην γνωρίζει για το συμβάν.
Πηγή : cnn




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου