Κυριακή, 8 Ιουλίου 2012

Ανακάλυψη Α.Τ.Ι.Α. στον βυθό της Βαλτικής θάλασσας

Μυστηριώδες αντικείμενο στον πυθμένα της Βαλτικής Θάλασσας. (Ocean Explorer/Peter Lindberg-Dennis Asberg)

Η ερευνητική ομάδα που ειδικεύεται στην αναζήτηση θησαυρών γνωστή ως Ocean Explorer, ή OceanXTeam, ανακάλυψε αυτό που φαίνεται να είναι ένα μεγάλο δισκοειδές αντικείμενο στον βυθό της Βαλτικής Θάλασσας μεταξύ της Σουηδίας και της Φινλανδίας, τον Ιούνιο του 2011. Το βυθόμετρο - Sonar εντόπισε το αντικείμενο περίπου στα τριακόσια μέτκάτω από την επιφάνεια της θάλασσας, και εκτιμάται ότι είναι περίπου εξήντα μέτρα σε μήκος και διάμετρο. Η ανακοίνωση αυτής της ανακάλυψης τροφοδότησε την θεωρεία πως το μυστηριώδες αυτό αντικείμενο θα μπορούσε να είναι μια UFO έπειτα από μία συντριβή. Επιπροσθέτως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης βοήθησαν και αυτά από μέρος τους στην τροφοδότηση αυτής της θεωρίας επισημαίνοντας πως το αντικείμενο θυμίζει ένα από αυτά της ταινίας Star Wars και πιο συγκεκριμένα το Millennium Falcon.Τώρα, ένα χρόνο αργότερα, η Ocean X-Τeam έχει επιστρέψει στην περιοχή με την ελπίδα να προσδιορίσει το μυστηριώδες αντικείμενο. Αλλά όπως ο Lee Speigel του Huffington Post επισημαίνει, δεν πιστεύουν όλοι ότι πρόκειται για ένα UFO στο βυθό της θάλασσας.
Ο Benjamin Radford, αναπληρωτής εκδότης του περιοδικού «Skeptical Inquirer», δήλωσε ότι το είδος των σόναρ που χρησιμοποιούνται από την Ocean X-Team, μπορεί να δημιουργήσει "λάθος υπόηχο," και "ότι το αντικείμενο για το οποίο μιλάμε είναι βασικά στο ίδιο επίπεδο με τον πυθμένα του ωκεανού, και το συγκεκριμένο sonar είναι πολύ λιγότερο αξιόπιστο για τέτοια ζητήματα. Ο Radford πρόσθεσε , επίσης, ότι θεωρίες συνωμοσίας είναι προ των πυλών αν η ομάδα δεν είναι σε θέση να εντοπίσει το αντικείμενο αυτή τη φορά. Ο Peter and Dennis της Ocean X-Team. (Credit: Ocean Explorer) 
Σύμφωνα με τη σουηδική ιστοσελίδα ειδήσεων Aftonbladet, η ομάδα έχει ήδη ανησυχήσει ότι κάποιος μπορεί να έχει κερδίσει έδαφος αναφορικά με το αντικείμενο. Το μέλος της ομάδας Dennis Asberg φέρεται να έχει δηλώσει πρόσφατα ότι Ρώσοι και Αμερικανοί επιχειρούσαν «στρατιωτικές ασκήσεις" στην περιοχή.
Ανεξαρτήτως, η ομάδα, φέρεται να υποστηρίζεται από ένα "μυστικό χορηγό," που έθεσε ως στόχο να ανακαλύψει ξανά το αντικείμενο, και ενδεχομένως καθορίσει την ταυτότητά του. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα της ομάδας, 2012-06-04«Η εκστρατεία που ξεκίνησε την Παρασκευή (1 Ιουνίου) από το λιμάνι Norrtalje όταν η ομάδα πήρε το πλήρωμά της για αυτή τη συναρπαστική περιπέτεια προσπαθώντας να ανακαλύψει ποιο είναι το μυστηριώδης δισκοειδές αντικείμενο. Δυστυχώς, οι καιρικές συνθήκες ήταν πραγματικά άσχημες τις τελευταίες ημέρες, αλλά πλέον βρίσκονται στον δρόμο της επιτυχίας . "

NTD τηλεοπτικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι η ομάδα θα χρησιμοποιήσει εξοπλισμό για τη διεξαγωγή τρισδιάστατης χαρτογράφησης του πυθμένα της θάλασσας, καθώς και διεισδυτικό εξοπλισμό.

Μέλος της ομάδας ο Peter Lindberg, εξηγεί, "Έχουμε δύτες, έχουμε ρομπότ, εξελιγμένο σόναρ, θα λάβουμε δείγματα από τον πυθμένα, θα μετρηθούν για ακτινοβολία και θα πραγματοποιηθούν επίσης δοκιμές ώστε να μπορούμε να το εναποθέσουμε σε ένα εργαστήριο."


Το θέμα είναι ότι η εικόνα του Βαθύμετρου λαμβάνεται με ένα παλιό Atlas Deso ​​10. Έχει αποδειχθεί ότι είναι πολύ πολύτιμο ανάμεσα στον υπόλοιπο "τεχνολογίας αιχμής" εξοπλισμό. Δεν νομίζω ότι έχουμε περάσει ακριβώς πάνω από τον κύκλο, όταν πήραμε αυτή την εικόνα. Το πλάτος του Βαθύμετρου κάτω σε αυτό το βάθος είναι περίπου 20-30 μέτρα. Έχουμε περάσει κατά πάσα πιθανότητα εκατέρωθεν του κύκλου. Το μόνο "πραγματικό" γεγονός της εικόνας είναι τα ύψη. Απλά σκέφτηκα ότι μπορεί να σας δώσει μια ιδέα για το πώς μοιάζει. Η "προεξοχή" δεν είναι ορατή σε αυτήν την εικόνα. Θα κοιτάξω αν υπάρχει κάποια διαφορετική εικόνας που μπορώ να δείξω από το παλιό αξιόπιστο Βαθύμετρο Atlas, δήλωσε ο Dennis Asberg, συνιδρυτής της ερευνητικής ομάδας σε προσωπική συζήτηση που έχουμε στα χέρια μας.
Ο ίδιος δήλωσε πως είναι κάτι μοναδικό, και πως δεν έχει ξαναδεί κάτι παρόμοιο σε όλη την διάρκεια της καριέρας του ως δύτης σε διάφορα ναύαγια και εξερευνήσεις.Επίσης το αντικείμενο φαίνετε να έχει κάποιο είδος ηλεκτρομαγνητικής "ασπίδας" σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων περιμετρικά του. Αυτό το ηλεκτρομαγνητικό παράσιτο θέτει εκτός λειτουργείας κάθε είδος ηλεκτρονικής συσκευής με αποτέλεσμα την αδυναμία των δυτών να εξετάσουν λεπτομερέστερα το αντικείμενο με τις σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκεύες και τα διάφορα ρομποτ που διαθέτουν στον εξοπλισμό τους.

Ίσως βρισκόμαστε ένα βήμα κοντύτερα στο λεγόμενο disclosure καθώς ανεπίσημα φαίνετε πως το ενδιαφέρον διαφόρων κυβερνήσεων εστιάζεται προς την κατεύθυνση αυτήν μετά την ανακάλυψη αυτού του αντικειμένου.

Εδώ σας παρουσιάζουμε το επίσημο δελτίο τύπου της ερευνητικής ομάδας Ocean X Team.

15/6/2012, ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι κυνηγοί θησαυρών, OCEAN Χ TEAM ανακάλυψε κάτι μοναδικό όταν καταδύθηκε στον μυστηριώδες κυκλικό αντικείμενο στη βαλτική θάλασσα.

Οι κυνηγοί θησαυρών επιβεβαιώνουν ότι έχουν βρει κάτι ασυνήθιστο στο βυθό της θάλασσας

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, Σουηδία, 15 Ιούν 2012

Η Ocean X Team καταδύθηκε κάτω στον κυκλικό αντικείμενο στη Βαλτική και συνάντησε κάτι που δεν το έχει βιώσει ποτέ πριν κάτι το πρωτόγνωρο. Πρώτα σκέφτηκε ότι ήταν απλά μία πέτρα ή ένας απότομος βράχος, αλλά μετά από περαιτέρω παρατηρήσεις το αντικείμενο φάνηκε να μοιάζει περισσότερο με ένα τεράστιο μανιτάρι, με ύψος που έφτανε τα 3-4 μετρα/10-13 πόδια από το βυθό της θάλασσας, με στρογγυλεμένες πλευρές και τραχιές άκρες. Το αντικείμενο είχε μία τρύπα σε σχήμα αυγού που οδηγεί μέσα στο αντικείμενο από την κορυφή, ως ένα άνοιγμα. Στην κορυφή του αντικειμένου βρήκαν επίσης παράξενους κυκλικούς σχηματισμούς από λίθους, οι οποίοι έμοιαζαν σχεδόν με μικρές εστίες. Οι πέτρες καλύπτονταν από κάτι που μοιάζει με αιθάλη.( Η καπνιά, το φούμο. Αποβάλλεται συνήθως κατά την ατελή καύση ή γενικότερα κατά την οξείδωση οργανικών ουσιών. Είναι μια από τις αλλοτροπικές μορφές του χημικού στοιχείου άνθρακα σε άμορφη κατάσταση (μη κρυσταλλική).Η αιθάλη, αφού πρώτα διαλυθεί σε οργανικούς διαλύτες, επιστρώνεται σε διάφορες επιφάνειες, τις οποίες προφυλάσσει από τη σκουριά. Χρησιμοποιείται ακόμα για την παρασκευή τυπογραφικής μελάνης, για το βουλκανισμό του καουτσούκ κ.ά.)
"Κατά τη διάρκεια του 20-χρόνων καταδύσεων της σταδιοδρομίας μου, συμπεριλαμβανομένων 6000 καταδύσεων, δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνήθως οι πέτρες δεν καίγονται. Δεν μπορώ να εξηγήσω τι είδαμε, για αυτόν τον λόγο πήγα εκεί, για να δοθούν δηλαδή απαντήσεις στα ερωτήματα, αλλά κατέληξα με ακόμα περισσότερες ερωτήσεις », λέει ο Stefan Hogeborn, ένας από τους δύτες στην Ocean X Team.

Η διαδρομή προς το ίδιο το αντικείμενο μπορεί να περιγραφεί ως ένας διάδρομο ή ένα κατηφορικό μονοπάτι που δημιουργήθηκε στο βυθό με το κυκλικό αντικείμενο στο τέλος του.

"Πρώτα σκεφτήκαμε ότι ήταν μόνο μια πέτρα, αλλά αυτό είναι κάτι άλλο. Και επειδή καμία ηφαιστειακή δραστηριότητα δεν έχει αναφερθεί ποτέ στη Βαλτική Θάλασσα η ανακάλυψη γίνεται ακόμα πιο παράξενη. Ως λαϊκοί όμως μπορούμε μόνο να υποθέσουμε πως αυτό γίνεται από τη φύση, αλλά αυτό είναι το πιο περίεργο πράγμα που έχω βιώσει ποτέ ως επαγγελματίας δύτης », συνεχίζει ο Peter Lindberg, ένας από του ιδρυτές της ομάδας .

Αυτή τη στιγμή, οι επιστήμονες εξετάζουν δείγματα από το κυκλικό αντικείμενο, και εμπειρογνώμονες στο σόναρ απεικόνισης επεξεργάζονται τα δεδομένα από το πλοίο για να ρίξουν περισσότερο φως πάνω από το μυστηριώδες αντικείμενο.


2012-06-15

BREAKING NEWS

Please find below first updates from Ocean X Team in Swedish media.

http://www.expressen.se/nyheter/sa-ser-den-mystiska-cirkeln-ut-pa-nara-hall/


06/07/2012

14:00 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ, οι δύτες είναι τώρα κάτω και διερευνούν τον κύκλο και εκθέσεις από το πλοίο λένε ότι είναι πραγματικά έκπληκτοι. Σίγουρα κάτι το ασυνήθιστο κρύβεται στο βυθό της θάλασσας - ένα μυστήριο. Περισσότερες πληροφορίες και φωτογραφίες θα κυκλοφορήσουν την επόμενη εβδομάδα.

06/06/2012

13:00 μμ, η Ocean X Team στο χώρο

Το πλοίο Ancylus, μεταφέροντας την ομάδα , βρίσκεται τώρα αγκυροβολημένο πάνω από τον κυκλικό αντικείμενο. Άρχισαν να σαρώνουν το βυθό και να παίρνουν δείγματα για αναλύσεις. Λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών η λειτουργία πήρε λίγο περισσότερο από την προγραμματισμένη. Αλλά δουλεύουν σκληρά και να προετοιμάζονται να καταδυθούν για περαιτέρω έρευνες σήμερα.

06/01/2012

Η ομάδα προετοιμάζεται για την επερχόμενη αποστολή την 1η Ιουνίου ανακαλύπτοντας το μυστηριώδες δισκοειδές αντικείμενο της Βαλτικής.

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, Σουηδία - 30/5/2012 - Οι κυνηγοί θησαυρών Peter Lindberg και Dennis Asberg εργάζονται μέρα και νύχτα για την προετοιμασία του πλοίου Ancylus που θα τους οδηγήσει στην αναμενόμενη εξόρμηση για να ανακαλυφθεί τι κρύβεται εκεί στο βάθος της Βαλτικής Θάλασσας . Το μυστηριώδης δισκοειδές αντικείμενο που ξαφνικά εμφανίστηκε στις οθόνες τους έχει εμπλέξει ολόκληρο τον κόσμο - Τι θα συναντήσουν εκεί κάτω στα περίπου 275 πόδια;

«Οφείλουμε να διερευνήσουμε αυτό που έχουμε βρει. Τα Μέσα μαζικής ενημέρωσης έχουν κάνει εικασίες σχετικά με τα πάντα, από ΑΤΙΑ μέχρι Ρωσικά διαστημικά σκάφη, και έχει έρθει η ώρα να μάθετε ποια είναι η εικόνα σόναρ πραγματικά ", λέει ο Peter Lindberg, επαγγελματίας δύτης ναυάγιων και συνιδιοκτήτης της Ocean Χ -Team.

Η αποστολή ξεκινά από το λιμάνι Norrtalje 1 Ιουν. και έχουν προγραμματιστεί να συνεχιστεί στις επόμενες εβδομάδες.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τον Josephine Gorander,

05/20/2012

Τώρα έχουμε αγοράσει ένα πλοίο, το Ancylus. Πλέον προετοιμαζόμαστε για τη μεγάλη περιπέτεια η οποία θα αρχίσει στο άμεσο μέλλον ... Θα επιστρέψω με την ακριβή ημερομηνία.

Για περισσότερες πληροφορίες θα είμαστε στο λιμάνι Norrtalje σύντομα.

04/02/2012

Απίστευτο, έχουμε μετρήσει την τιμή της ακτινοβολίας των αγκυρών που χρησιμοποιούνται. Είναι αρκετά ενδιαφέρον, το κανονικό επίπεδο της ακτινοβολίας είναι 0,1 χιλιοστά Sieverts και παίρνουμε 0,63 κατά τη μέτρηση των αγκυρών. Είναι μακριά από τα επικίνδυνα επίπεδα, αλλά ακόμα και έτσι είναι 6 φορές υψηλότερη από το φυσιολογικό επίπεδο της ακτινοβολίας. Οι άγκυρες είναι στον βυθό 2-3 χιλιόμετρα μακριά από τον κύκλο, έτσι μπορεί κανείς να αναρωτηθεί αν θα έχουμε τις υψηλότερες τιμές της ακτινοβολίας όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στον κύκλο.


                                   


03/16/2012

Η ομάδα έχει ήδη υπογράψει μια συμφωνία συνεργασίας με την τηλεοπτική παραγωγή Titan TV.

Η ΤΙΤΑΝ TV θα παράγει μια σειρά ντοκιμαντέρ και τηλεοπτικών documantary ταινιών για ένα διεθνές κοινό.

Η παραγωγή ξεκινά τον Απρίλιο, δείτε περισσότερα στο: www.balticcowboys.com

© Copyright 2012 Dive International - Ocean X team

Δείτε την προσωπική δήλωση του Dennis Asberg σχετικά με το αντικείμενο.Η αρχικές δηλώσεις είναι στα σουηδικά και τα αγγλικά αρχίζουν μετά το 36ο λεπτό.Σύμφωνα με τις πηγές μας έχουμε στα χέρια μας την μετάφραση στα αγγλικά από την αρχή μέχρι το 36ο λεπτό , την οποία και παραθέτουμε παρακάτω

Its incredible how much is happening around us right now. The pressure is incredible. I have never experienced anything like this, and I believe very few have. Ofourse a lot is positive, but then again, there's a lot that is negative too. To be open and honest and explain things to the public

is not always a good thing to do. You will get critized and that can be tough if you're not used to it. I try in any way I can to avoid all the "bullshit"

Things such as that "this is a hoax", that "we don't really do what we do" and claim that "we have found a UFO". I have never, nor Peter or the team said that we have found a UFO. What we have said is that we have found something that we can not explain.

It is round, 60 meters in diameter, a trail going 1500 meters, at 90 meters depth, has 90 degree angles and pathways in the object...

We have been down two times with divers, taken pictures. We also told you that the satellite phones stopped working, cameras.

We have been honest and explained exactly how things have been. And that is what has happened!

It doesn't mean that we have found a UFO, or that we know that is is a UFO. No, its stilla mystery. And what is down there, we do not know yet, we must go down again to be able to investigate more. And we will. Everyone out there must be patient, this is nothing that is done in 15 minutes, or a day, or a week.

It needs a lot of preparation.

Then you must know one thing. When I and Peter started this a year back. When we got home and discussed this matter, both of us were convinced that we had found something unique. Something that no one else had seen before - then its obvious for me and Peter that you do everything to do the investigation in best possible manner. But then again, Im not a multimillioniare, or even a millionaire, and not Peter either. We've had this as a hobby. We have been doing other things, and when you suddenly are put in this "huge" situation. You said "this" and now you need to complete it as well. Of course.But if we don't have the resources, and money is the prerequisite to be able to do this. What would we do? What we did was to contact sponsors, around the globe. But to get any help was hopeless. And we were honest about everything. We showed them data, everyone thought it was very interesting but no one wanted to join and help us financiate it in any way.

Well what happens then? Peter and I have to make our own decision and do something about it ourselves. So, we go to the bank, borrow money, because we are convinced that we have found something that is unique. And now we are there. We are working on it constantly. Day and night, more or less.

Media from the entire world are chasing us, and I understand that they do that. I would have done the same if i was a journalist. But today, the answer is just the same as one week ago and two weeks ago. We have found something, and we have also published a lot of it, and we will do everything possible to be able to go down again, and perform a good investigation. But it will take time, and you must let it take time for it to be as good as possible. And then im referring to the result ofcourse, for us to have a good and serious result where we're doing this in a professional way.

We are no geologists, we are no marine biologists, so we need to aquire help from other to get the best possible data about what we have found down there.


When we do have an answer, what it is, for me it is very important, since I from the very beginning, together with Peter, showed this to Expressen (Swedish newspaper),about a year ago, its very important for me that all of you out there also get the result and what is happening during the investigation.

And i am honest, I am sincere. I have no reason whatsoever to play some game or to lie. I mean, if Im to lie about this in any way, J***s Christ, then I would have destroyed my own and the future of this company for good. That stupid, excuse me, that #&/# stupid I am not. Im doing this because im convinced, that we have found something that is unqiue, and it makes me a bit mad and frustrated, when I time after other see foreign media saying "its a hoax", "its a joke", "they don't do this,and they haven't found anything", "they don't show any facts".


Thats what we do. That is what we do constantly. If someone is open, its us. We explain everything we do, more or less. We even chose to cooperate with a Swedish production company called Titan. Titan is great. They are very good at documenting. All of you swedes who watch 112 (like 911 show), Sjukhuset (The Hospital), all of these series that you can watch on TV. Its the same thing here. When we're out at the boat together, they document everthing we do. And that's the way we like it.

We would like a film that presents exactly what we are doing, and what we find out there. (10 minutes passed here.)

And when you do have a partner such as a production company, there are ofcourse a lot of rules/laws that applies. What can we say/tell, and what can we not.

Which pictures are allowed to the public, yes, there is an agreement, and that must be followed. But, pictures and material will gradually be released to all of you out there. Very, very interesting pictures. I can't say any more, and there's a reason for that. Or reasons, that I hope you can understand. The truth will be reveiled.


I have a ship together with Peter, that is up by Norrtälje harbour, just below the silos. And to have a ship, is not really an easy thing either. All of you who have cars or motor cycles know that these things break and things happen to them. They need to be fixed. That's what we're doing right now. We're preparing for the next expedition. And ofcourse, things have broken for us as well, so thats what we're working on. Some parts must be ordered from Germany, such as a pump system, the generator system has failed.. aka. electricity parts that have broken. And we must fix this before we can head out again, I bet it will be around 1,5 to 2 weeks before we are able to go out again on the Baltic and continue the work.

Hopefully we could bring a geologist this time, who could help us investigate what is down there.

There are a lot of questions from all of you out there. When I visit Facebook, for instance, and answer one question, I immediately get a new question.

I can't catch up with that so I try this variant instead to present some news and facts. And this is a damn good tool, webcam, so that's what im doing. :-)

I am, and Peter is, very open with what we do. And that's important when you're doing an investigation to be that, especially when you dont know yourself, what it is that you have found. And all of you out there who are curious are warmly welcome to visit the boat in Norrtälje. When we are there, I will also inform you on

Facebook, and youre welcome to come and ask questions. I understand that you wonder a lot about what is happening and what we believe it is and how this expedition will be performed. With all rights, you can come out and talk to us. We are humans. And I feel like this, for this to be as good as possible, and not generate any oddities in the future, playing with open cards is the right thing. ("You will get the farthest with"). That's how I feel and is what I will keep doing.

I will be open to everyone of you, out there.

And now, we have released information, pictures, that in my eyes, are totally incredible.

I remember when we went down, the first time, with the first time with the robot. There we are, in front of the screens of our boat, and wait for it to finally reach the object. And suddenly, we are there. We see a structure that looks like a wall, as we first interpret it as. But when we approach we realize that, God,

this is some kind of concrete base. But... we do not know what it is, and its so very big? It looks like concrete, with some kind of beveled edge, that is perfectly straight.

And when we saw that, we realized that this is not just a stone, this is not nothing, it is something. And we felt like small boys. All of us. The puls went up,incredibly cool.


We went around the object, and became more and more surprised. We also saw stones around, black stones, that we had a really hard time to understand with camera, but we decided to bring one of the stones up. We also measured any radioactivity from the stone but found none. So we decided to bring up more samles. We picked a black rock that was laying just next to the object. I remember I scratched the surface of it and suddenly some kind of film/soot was detached from it. So i rolled this thin film in my hand and became all black. It was coal and something must have been burned.

We also brought up a black "stone-like" object, that also looks like it had been melted. Magma-like. Because we found these things.. We realized, that this is something that doesnt belong here. Nothing "natural" was what we felt. Or in the instance of it being a Volcano/Meteorite... Our thoughts went back and fourth. Thats what happens when you're out there, you become very surprised all the time and you don't know anymore what to believe.

We went down again and this time on the topside of the object and realize that we have 90 degree angles, we have walls, we have like "corridors" in the objects top part. And ofcourse when you see this, you are a bit shocked. Because, this is not a small thing down there, its a very large "platform", that lie 90 meters deep in the middle of the Baltic sea, that has 90 degree angels and corridors.. and smooth and nice walls...


We also found this stone.. or whatever it is, that is laying on top of the object, kind of to the side.. Like some kind of dome. Stefan, together with his colleague, dived to photograph. In connection to this, the camera stopped working. Lamps stopped working, satellite phones stopped working. We've had some technical issues with the robot. Electrical camera,

Blue view function stopped working. A lot of really weird things that happened out there. And why that is? I have no idea.

Regarding the stone, its looking like an egg, laying on the object. Is that normal? Well, maybe. But not for me, and not for the people who have been looking at it. This is very very mysterious.

So, maybe we havent done all of the professional work like scanning all the sides of the object, it takes a lot of time. When we came there to investigate, we were so surprised and shocked so we had really no focus on what to do. We just went around and got more and more surprised.. When we saw the "hole", one of those things that we revealed pictures of.. A hole, 25-30cm and perfectly round straight into the object. What is that? What's inside the hole?

Is the object hollow? And so on..

We also tried to gain samples directly from the object.. But that I can tell you, we did not succeed to. That was not so very easy.

During our next expedition, we will try to get samples from the object, and hopefully we will be successfull. We have to make sure that we bring better tools. This is what i mean by, it will take time, and surely there will be more surprises the next time we go, and it's not sure that we will be done by then either. Now we will take help from expert advisors in geology among other things. Thats what we have to do to get the best possible result.

For me and Peter, this is an adventure. Its incredibly exciting. It has changed my life entirely. Someone asked me on Facebook, "Can you explain if you're living in a science fiction world?"

Yes, damn straight, I do. Its exactly like a movie, everything that has happened during this year is totally incredible. Things happen around us that are very mysterious and weird.

There are things that i can't tell regarding some things, but in regards to the object we found out there, I am as open as you could ever be. And I'll continue to be. There are also things that happen in my every day life that are very weird, at home et cetera. "Strange" (around 27:16). But one day, you will get to know everything. Absolutely.

Alright, now we're charging our batteries for our next expedition, and as i mentioned before, you are warmly welcome to Norrtälje hamn. Norrtälje is a very beautiful place, its a "summer town". So please come out and visit us. You could see our boat and see how we work. We are for real, we are no hoax. We are treasure hunters, and being a treasure hunter, is a big thing. Im an entrepreneur and a "visionary" and love to run projects for companies. Im pretty good at this, and I have done both small and big things. The treasure hunting has became a fulltime job and its the same thing for Peter. Peter has been working with diving most parts of his life and I have not. However, I've done it as a hobby.

About a year ago, me and Peter started the company "Ocean X Team" because we're convinced that we have found something with this object, but also because the entire Baltic is filled with interesting ship wrecks.

With a lot of history, that should be shown to the public. I do think we have some crazy laws in Sweden, that say, If you found something in the water nationally or internationally,you have to report it. And because of this, that information also go public. Anyone could then come, from different countries, to plunder the wrecks. And thats our history going lost.
It makes me "mad".

Rest of the part in Swedish is more about Swedish history.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου