Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

UFO πάνω από την Πάφο και Λάρνακα;

Οργιάζουν οι φήμες για εμφάνιση αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενων αντικειμένων πάνω από την Κύπρο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με μαρτυρίες, ΑΤΙΑ(UFO) «εμφανίστηκαν» πάνω από την Λάρνακα και την Πάφο. Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται λόγος για UFO στην Κύπρο, τόσο στις ελεύθερες περιοχές όσο και στα κατεχόμενα.Το τηλεφωνικό κέντρο του Σίγμα «έσπασε» από χθες βράδυ αφού πολίτες επικοινωνούσαν για να ρωτήσουν ή να καταθέσουν την εμπειρία τους για το τι είδαν στον ουρανό. UFO ισχυρίζονται ότι είδαν και στο Ισραήλ. Όπως αναφέρεται στην Jerusalem Post, οι τηλεφωνικές γραμμές της αστυνομίας «πήραν φωτιά» από τα τηλεφωνήματα των πολιτών που μαρτυρούσαν ότι είδαν εκτυφλωτικό φως στον ουρανό με μια γραμμή από πίσω, σαν να ήταν διαδρομή.
Η Ρωσία εξηγώντας το μυστηριώδες φως που κινείτο πάνω από το Ισραήλ, το Λίβανο, το Αζερμπαϊτζάν, την Τουρκία και την Ιορδανία, ανακοίνωσε ότι το βράδυ της Πέμπτης είχε πραγματοποιηθεί μια επιτυχημένη δοκιμή ενός βαλλιστικού πυραύλου.
Εν τω μεταξύ, ειδησιογραφική ιστοσελίδα του Λιβάνου υποστηρίζει ότι εντοπίστηκαν καμένα αντικείμενα στα σύνορα Λιβάνου-Ισραήλ και Λιβάνου-τουρκικών συνόρων.(pafospress.com)



Η εκτόξευση του πλέον προηγμένου ρωσικού βαλλιστικού βλήματος που έχει κατασκευαστεί μέχρι σήμερα, με δυνατότητα αποκλίνουσας εν πτήσει τροχιάς, του Topol-M ίσως και να ήταν τελικά το μυστηριώδες αντικείμενο που έγινε ορατό της νύχτα της 7ης Ιουνίου πάνω από περιοχές όπως την ΝΑ. Τουρκία το Λίβανο, το Ισραήλ, το Ιράν. Σύμφωνα με το ρωσικό υπουργείο Αμύνης «ο πύραυλος με ένα ομοίωμα της κεφαλής έφθασε στο στόχο σε πεδίο βολής στο Καζακστάν».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου