Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Lights over Phoenix


Τα φώτα του Phoenix (The Phoenix Lights) ή (Lights over Phoenix) ήταν μια σειρά από ευρέως ορατά άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα που παρατηρήθηκαν στον ουρανό πάνω από πολιτείες των ΗΠΑ και πιο συγκεκριμένα της Αριζόνα, της Νεβάδα και της μεξικανικής πολιτείας της Σονόρα στις 13 Μαρτίου 1997.
Τα φώτα των ποικίλων περιγραφών έγιναν αισθητά από χιλιάδες ανθρώπους περίπου στις 19:30 - 22:30 MST, σε ένα χώρο περίπου 300 μίλια (480 χλμ), από τη Νεβάδα, μέσω του Phoenix, εως την άκρη του Tucson. Υπήρχαν δύο διαφορετικά γεγονότα που εμπλέκονται στο περιστατικό: Αρχικά ένας τριγωνικός σχηματισμός φώτων που εντοπίστηκε να περνάει πάνω από την πολιτεία, και μια σειρά από σταθερά τα φώτα στην περιοχή Phoenix.

Η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών εντόπισε την δεύτερη ομάδα καθώς φωτοβολίδες έπεσαν από ένα αεροσκάφος Α-10 Warthog που βρίσκονταν σε ασκήσεις στο Πεδίο του Barry Goldwater στη νοτιοδυτική Αριζόνα.
Οι μάρτυρες υποστηρίζουν ότι έχουν παρατηρήσει ένα τεράστιο UFO τετραγωνικού σχήματος , το οποίο περιείχε πέντε σφαιρικά φώτα τα οποία ενδεχομένως και να εκπέμπονταν από τους κινητήρες.
Ο Fife Symington, κυβερνήτης της εποχής, ήταν ένας μάρτυρας αυτού του περιστατικού. Ο ίδιος χαρακτήρισε το περιστατικό των φώτων ως ‘απόκοσμο’. Το φαινόμενο των φώτων αναφέρθηκε ότι επανεμφανίστηκε το 2007 και το 2008, αλλά αυτά τα συμβάντα γρήγορα αποδόθηκαν (αντίστοιχα) σε στρατιωτικές φωτοβολίδες οι οποίες έπεσαν από μαχητικά αεροσκάφη στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Luke και φωτοβολίδες που συνδέονται με μπαλόνια ηλίου που απελευθερώθηκαν από ένα κάτοικο
Τον Φεβρουάριο του 2000, ο John McCain παραδέχτηκε ότι τα περίφημα «φώτα πάνω από την Αριζόνα» ήταν στην πραγματικότητα UFOs κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μεταδίδονται μέσω του Fox News.
Συγκεκριμένα, ρωτήθηκε για την αγωγή του Peter Gersten προκειμένου να ανοίξει τα αρχεία του στρατού που αφορούσαν το φαινόμενο των UFO, και απάντησε ότι ήταν ένα θέμα που τον απασχολούσε πολύ πριν από τα φώτα της Αριζόνα αλλά ως κάτι που παρέμεινε άλυτο…
Παρακάτω θα δοθούν ορισμένες διευθύνσεις που περιλαμβάνουν βίντεο σχετικά με το φαινόμενο καθώς και ένα μέρος της δήλωσης του McCain:
Μπορείτε να αντλήσετε επιπλέον πληροφορίες του συμβάντος από το βίντεο που αναρτήθηκε το Σάββατο, 26 Μαΐου 2012 με τίτλο Secret Access. UFO documentary.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου