Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Disclosure Project Washington D.C.



Με τον όρο disclosure project εννοούμε ένα μεγάλο κύμα αποκαλύψεων αξιωματούχων στελεχών συνήθως αποσυρόμενων από τα καθήκοντα τους σε ότι έχει να κάνει με μαρτυρίες των ίδιων σχετικά με θεάσεις ΑΤΙΑ, επιδράσεις που είχαν στον τόπο εργασίας τους ακόμα και αλληλεπιδράσεις μεταξύ των ΑΤΙΑ και των διαφόρων στρατιωτικών ή μη βάσεων.

Συγκεκριμένα στις 9 Μαϊού του 2001 πάνω από 20 αξιωματούχοι της Αμερικάνικης κυβέρνησης σε θέσεις κλειδιά μαζεύτηκαν στην Ουάσιγκτον για να παρουσιάσουν την αλήθεια σχετικά με εξωγήινα σκαφή , εξωγήινες μορφές ζωής και τις τεχνολογίες που εμφανίζουν. Το βάρος της κατάθεσης τους μαζί με τα κυβερνητικά στοιχεία και την θέση που κατέχουν κάνουν αναμφισβήτητη την παρουσία αληθείας στα λογία τους .

Ιδιαίτερο ενδιαφέρων εμφανίζουν οι δηλώσεις αξιωματούχων που κατείχαν θέσεις σε βάσεις με πρόσβαση σε πυρηνικά όπλα και όπλα μαζικής καταστροφής. Οι ίδιοι αναφέρουν μια τάση εμφάνισης ΑΤΙΑ στα σημεία αυτά με αποτέλεσμα την ανεξήγητη απενεργοποίηση των όπλων αυτών γεγονός που επαναφέρει την κοσμική άποψη σχετικά με την περίπτωση αυτοκαταστροφής του ανθρώπινου γένους και την προστασία μας απο δυνάμεις ανώτερες πιθανώς εξωγήινης προέλευσης με σκοπό την αποφυγή τέτοιων περιστατικών.

Αλλού παρουσιάζονται ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας που αναφέρουν ΑΤΙΑ στα ραντάρ τους που τα πιο πολλά ήταν αόρατα στο ανθρώπινο μάτι και αλληλεπιδρούσαν με αεροσκάφη πολεμικά και πολιτικά.

Πολλοί από αυτούς που πήραν μέρος στο Disclosure Project κατείχαν υψηλό Security Clearance Clarification και έτσι είχαν βρεθεί σε σημεία όπου ήταν αποθηκευμένα υλικά αγνωστης ταυτότητας πιθανώς απομεινάρια κάποιας σύγκρουσης ΑΤΙΑ σε γηίνα εδαφη αλλα και εξωγηίνων πτωμάτων.

Κάποιοι αναφέρονται και στις οντότητες γνωστές και ως EBE-1 και ΕΒΕ-2 (Extraterrestrial Biological Entity) και στην κράτηση τους σε εγκαταστάσεις υψηλής ασφαλείας. Αναφέρονται επισης και στα πειράματα που έγιναν σε σχέση με τις οντοτητες αλλά και στο γεγονός ότι και οι δυο κατέληξαν.

Μετά απο αυτο το κύμα διαδηλώσεων πολλές κυβερνήσεις και οργανισμοί δίνουν στην επιφάνεια στοιχεία σχετικά με την επαφή μας με εξωγηίνους πολιτισμούς. Μέσα απο το extractivity θα σας παρουσιάζουμε στοιχεία απο κυβερνητικές πηγές όπως παρουσιάστηκαν στο κοινό. Το βίντεο που ακολουθεί είναι ένα απο τα συγκλονιστικότερα στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Χρήστος Τσαγκαράκης




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου